Ucuz Bayan Ayakkabı Modelleri

Ucuz Ayakkabi

 

Kadınlar için ayakkabı aslında bir duruştur. Kıyafetlerin ve kombinin tamamlanması için illa ki çanta ile uyumlu olması gereken ayakkabılarda çok fazla alternatif bulunmaktadır. Elbette ki her kadının ayakkabından beklentisi farklıdır. Kimi rahatlık arayışında olurken kimi acıtmasına rağmen çok uzun topuklar tercih edebilmektedir. Kimi spor ayakkabı ile rahat ederken kimi de klasik modellerden vazgeçemiyor. Bu kadar çok model olmasına karşın özellikle ayakkabı alırken fiyat da belirleyici bir unsur oluyor. Çok çeşit almak için uygun ve ekonomik ayakkabı modelleri tercih edenlerin yanı sıra çok pahalı olan modellere kaliteli ve uzun ömürlü olsun diye yüksek meblağlar ödeyenler de bulunuyor. Ervanın Butiği ise kaliteyi ve uygun fiyatı bir araya getirerek birbirinden şık modeller ile kadınları büyülüyor. 

Sneakers, spor bot, çizme, bot, sandalet, ev terlikleri gibi farklı ürün alternatifleri ile her mevsimi gönül rahatlığı ile kucaklayabilirsiniz. İsterseniz günlük, isterseniz de iş yaşamında tercih edeceğiniz bu modeller sezonun trendleri arasında yer alıyor. Özellikle mevsim geçişlerinde ayakkabı fiyatlarının çok fazla düştüğü görülüyor. Yeni sezon ürünleri diğer ürünlere göre daha pahalı olurken Ervanın Butiği farkı ile dilediğiniz modellere uygun fiyatlar ile erişebilirsiniz. Ayakkabı seçimi oldukça zor konulardan bir tanesidir. Kimi fiyat, kimi rahatlık, kimi renk, kimi de model gibi farklı kriterlere dikkat eden kadınların hepsini kucaklayan site üzerinde envai çeşit ayakkabılar yer almaktadır. 

Rengârenk, yeni sezonun rüzgarlarını estirecek ve girdiğiniz her ortamda dikkat çekecek olan bu modelleri giydiğinizde arkadaşlarınız nereden aldığınızı soracaktır. Farklı renk ve model alternatiflerinin yanı sıra her kesimden bireyin aradığını bulacağı bayan ayakkabı modelleri yine site üzerinde yer alan çanta modelleri ile kombine edilebilmektedir. Şık ve özel davetler, toplantılar, nişan ve düğün organizasyonları, tatil ya da günlük yaşamda kullanabileceğiniz bu modeller hem spor hem de klasik şıklığı yakalamanıza yardımcı olacak. Tarzından ödün vermeyenlerin tercihi olan butik aracılığı ile sizler de yepyeni modelleri keşfedebilir ve moda renkler ile birlikte kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

 

Uygun Fiyatlı Ayakkabı Modelleri

Ayakkabı satın alırken fiyatlarına ister istemez dikkat ediyoruz. Fiyat her türlü ürünü alırken belirleyici unsur olarak karşımıza çıkıyor. Bu tüketici tutumu hem tasarruf etmek hem de farklı modeller almak adına sergilenebiliyor. Sebebi her ne olursa olsun ayakkabı alırken fiyatı kadar özelliklerine de dikkat etmek gerekiyor. Ayaklarımız vücudumuzun en önemli organlarından bir tanesidir. Tüm yükü taşıyan, hayat boyu çalışan bu organlarımız aslında vücudumuzu taşıyan iki ağır işçidir. Hareket özgürlüğünün kısıtlanmaması, ayakların rahat etmesi ve gelecekte sağlık sorunlarına yol açmaması adına ayakkabı seçimlerinin doğru bir şekilde yapılması gerekmektedir. Kadınlar ise genelde yüksek topuklu ve ucu sivri olan modelleri tercih ederler. Fakat uygun numara seçilmemesi ya da topukların gereğinden yüksek olması sebebi ile ayaklar üzerinde olumsuz durumlar meydana gelebilir. Kadınlar erkeklere göre oranla daha çok ayak ve bilek sorunu yaşamaktadır. 

Ayakkabı tercih ederken özellikle ayak içinde bulunan nemin gideceği modeller seçilmelidir. Uygun malzemeden imal edilen ve yine bütçeniz ile uyumlu olacak olan modellerin tercihi aslında zor veya imkânsız değildir. Sentetik maddelerden yapılmış olan modeller hava geçişine izin vermeyeceği gibi ayak kokusuna yol açacaktır. Ayrıca ayakkabıyı giydiğinizde ayak bileği başta olmak üzere parmakları sıkmaması gerekir. Sıkan ve ayak numarası ile uyumlu olmayan modeller ayakta şekil bozukluklarına sebep olabilir. Ayrıca ayağınız genişse tarak kemiklerini sıkacak dar modeller tercih etmekten de kaçınmalısınız.

 

Ayakkabı Tercihi nasıl Olmalı

Ayakkabı tercihinde yapılan yanlışlardan bir tanesi de büyük numara almak olacaktır. Bazen uygun fiyatlı ve indirimde olan ayakkabıları aslında fiyatlarının uygun olması sebebi ile tercih ederiz. Ancak ayak çok fazla ayakkabı içinde hareket ederse bu durumda da yere sağlam basmamız güç olacak ve ayakkabının kontrolü için efor sarf etmemiz gerekecektir. Yine çok topuklu olan modellerin yanı sıra hiç topuğu olmayan modeller de ayak sağlığı için zararlıdır. Yüksek topuklar ya da topuksuz olan modellerin tercih edilmesi durumunda ayak ağrıları ile birlikte parmaklarda şekil bozukluğu, bel ve diz ağrısı gibi sorunlar yaşanabilmektedir. 

Topuklar için belirlenmiş olan bir standart bulunmaktadır. Yetişkin kadınlarda 3,5 cm, yetişkin erkeklerde 2,5 cm ve çocuklar için bu yükseklik 0,5 cm olmalıdır. Kadınların yüksek topuklu modelleri kullanması aslında zamanla taraklı bir ayak yapılarının oluşmasını sağlayacaktır. Yüksek olan topuklar bacaklarda kasılmaya yol açabileceği gibi aynı zamanda ayak bileği bağları esneyecek ve zayıflayacaktır. Bu sebeple ayak bileğinde de burkulma durumları meydana gelecektir. Yine ayak ucu ile ayakkabının ön kısmı arasında 12 mm’lik bir boşluk olması uygundur. Parmak üstleri ve tarak kemikleri birbiri üzerine geldiğinde nasır oluşumu tetiklenmektedir. Tüm bu sorunları yaşamamak adına ayakkabı tercih ederken fiyatla birlikte bu konulara da dikkat edilmelidir. 

 

Kadınlar İçin Uygun fiyatlı Birbirinden Şık Ayakkabı Modelleri

Ayakkabılar kadınlar için çok kıymetlidir. Gözünüz gibi baktığınız, sürekli olarak farklı model arayışlarında olduğunuz, aslında aynı renkten pek çok ayakkabınız bulunduğu düşünülürse bu durumun ne denli ciddi olduğu anlaşılmaktadır. Ervanın Butiği aracılığı ile sunulan eşsiz modelleri inceleyerek sizler de uygun fiyatlara ayakkabı temin edebilirsiniz. Yurt dışında pek çok ülkede çok uygun olan ve yine ülkemizde çok çok uygun fiyatlara satılan modellerin incelenmesi gerekiyor. Özellikle fiyatlar açısından değerlendirildiğinde dikkat çekecek derecede ucuz olan modeller çeşitli tümör ve kanser oluşumlarına destek verebilmektedir. Tüm parçaları sentetik maddelerden imal edilen bazı ayakkabılar üzerinde yapılan incelemeler sonucunda yurt dışından getirilen modellerin pek çoğunda PVC maddesine dahi rastlandı. 

Fonksiyonellik açısından değerlendirilse de aslında hem mukavemet hem de performans olarak bu ayakkabılar başarılı sonuçlar vermeyecektir. Zayıf bir koruma özelliği olan bu modeller ciddi sağlık risklerini de beraberinde getirmektedir. Böbrek, karaciğer gibi organlarımızda tümör oluşumuna rastlanmakla birlikte aynı zamanda malzeme kalitesinin yetersiz olması, ayakkabı formunun ayak yapısı ile uyumlu olmaması, ortopedik uyumsuzluklar vb. ile birlikte aynı zamanda ayak hijyeni üzerinde de olumsuz etkiler meydana getirecektir. Ayrıca uzmanlar tarafından aslında görünüş olarka çok şık modellerin çeşitli sağlık sorunlarına ve ayak mantarlarına sebep olduğu da belirlenmektedir. 

Ervanın Butiği olarak fiyatları uygun tutmakla birlikte ithal modellerde olduğu gibi çeşitli sağlık sorunları ile karşılaşmamanız adına seçici davranıyoruz. Çürük, sağlıksız olarak da ifade edilebilecek olan bu ayakkabılar çeşitli hastalıklara sebep olabilmektedir. Geleceğinizi dahi olumsuz etkileyecek olan bu ayakkabılar için ervaninbutigi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Yapılan incelemeler sonrasında sizlere zarar verecek herhangi bir maddenin tespit edilmediği ayakkabı modellerimiz ayak sağlığı ile uyumlu olmaktadır. Çeşitli ortamlarda kullanmanız için tasarlanan birbirinden güzel bu modeller aynı zamanda uygun fiyat avantajları ile sizlere sunulmaktadır. Ucuz denebilecek ancak kaliteli modelleri temin etmek için sizler de sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Her ortamda kullanılabilecek ve farklı ayak numaraları ile uyumlu olan bu modelleri inceleyerek güvenli bir şekilde satın alabilir ve kıyafet kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımızda https://www.ervaninbutigi.com/blog/icerik/en-rahat-topuklu-ayakkabi-modelleri hakkında bilgiler paylaştık dilersen orayı da okuyabilirsin.

Etiketler: Bayan Ucuz Ayakkabisi
Mart 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR