Sneakers Nasıl Kombinlenir?

Sneakers Nasıl Kombinlenir?

Konu her mevsim giyilebilen ayakkabı olduğunda listenin başında sneakers geliyor. Dertsiz ayakkabılardan biri olan sneakers hem rahat oluşu hem de her tarz kıyafetle giyilebilir oluşuyla herkesin en sevdiği ayakkabılar arasında yer alıyor. Klasik veya spor kıyafetlerle yaz kış demeden her mevsim giyebileceğiniz sneakers ayakkabılar, birden fazla modeliyle herkesin beğeneceği modeli bulmasına yardımcıdır. Sneakers giymek için sporcu olmanıza veya spor salonuna gitmenize gerek yok. Bu ayakkabılar, elbiselerle, kot pantolonlarla ve şortlarla kısacası aklınıza gelebilecek her tarz kıyafetle mükemmel bir uyum sağlıyor. Gelin hep birlikte sneakers ayakkabılarla yapılabilecek kıyafet kombinlerine bir göz atalım. 

 

Sneakers Ayakkabılarla Nasıl Kombinler Yapılır?

Gardırobun olmazsa olmaz parçalarından snekars ayakkabılar, beyaz, siyah ve gri renklerdeyse kuşkusuz her tarz kıyafetin altına giyilebilir. Onları kombinlemenin sonsuz yolu var desek abartmış olmayız. Renk imkanı ve model çeşidi fazla olduğundan kombin yaparken tek ihtiyacınız olan şey biraz ilham almak! Sonrasında kendi stilinize uygun kıyafetlerle birlikte size en iyi hissettirecek kombinleri yapabilirsiniz. Son olarak şunu eklemek istiyoruz ki artık modern dünyada ‘onunla şu giyilmez’ gibi bir kavram neredeyse kalmadı. O nedenle kombin yaparken yaratıcı olmaktan kaçınmayın ve dilediğiniz gibi cıvıl cıvıl kombinlerle her mevsimin tadını çıkarın.

 

Kot Pantolon ve Basic Tişörtlerle Sneakers Kombini

Herkes için klasik bir gündelik görünüm kombininin favorisi kot pantolon ve basic bir tişörttür. Kot pantolon seçimleri oldukça kişiseldir. Yırtık, düz bacak, yıpranmış, yüksek belli, skinny veya mom jeans kotların tümü seçenekler arasındadır. Hemen hemen tüm kot pantolon çeşitleri trend olduğundan hangisini seçmeliyim diye endişelenmeye gerek yoktur. Zevkinize ve size en çok yakıştığını düşündüğünüz kot pantolon ile birlikte beğendiğiniz sneakers ayakkabıları giyebilirsiniz.

Basic tişörte gelecek olursak, üzerinizde güzel duran tek renk bir tişört seçmek her zaman en iyisidir. Eğer baskılı veya desenli bir tişörtle kot pantolon giyiyorsanız ayakkabı seçiminizin klasik beyaz bir çiftten oluşmasını tercih edin. Düz tişört giyiyorsanız ve kot pantolonunuz çok hareketli değilse leopar desenli, rengarenk, çizgili ve canlı renkteki sneakers modelleri tercih edebilirsiniz. Böylelikle kombininizde öne çıkan parça ayakkabılar olacaktır. Üzerinize alacağınız deri ceket, kapüşonlu sweatshirt veya oversize modeller ile tarzınızı daha dikkat çekici kılabilirsiniz.

 

Spor Şık Kombinlerde Sneakers Seçimi

Konforu ön planda tutan ancak görünümüne özen gösterenlerin severek takip ettiği trend: spor şık! Kadın ve erkek giyimde özellikle son yıllarda öne çıkan spor şık kombinlerin değişmeyen parçalarından biri sneakers ayakkabılardır. Zengin seçenekleriyle tüm kombinlere eşlik edebilen bu ayakkabılar sayesinde hem şık hem rahat bir giyim tarzına sahip olmak mümkündür. 

Spor şık giyimde sneakers ayakkbılarla birlikte kullanılan bazı parçalar:

  • Sporcu pantolonları, push up taytlar, joggers pantalonlar
  • Eşofmanlar
  • Outdoor tişörtler ve uzun klollu gömlekler
  • Crop-top üstler
  • Tüm spor şortları
  • Outdoor polar ceketler, rüzgarlıklar gibi dış giyim parçaları

Egzersiz kıyafetlerini birçok parlak renk ve desende bulmak mümkündür. Siyah, beyaz veya gri gibi sade renkleri seçmek kıyafet kombini yapmak ve her durumda giyilebilir olmasını sağlamak için tavsiye edilir. Spor şık kombinlerde spor parçalarla birlikte kot ceket, şapka veya örme kazak gibi parçalarla aykırı ancak moda bir görünüm yaratabilirsiniz. Sneakers ayakkabı seçiminde ise tüm renk ve çeşitteki kıyafetlerinize uygun olması açısından siyah ve beyaz renkteki ayakkabıları öneriyoruz. En azından dolabınızda bir tane siyah veya beyaz sneakers ayakkabının olması kurtarıcı olacaktır. Taban kalın sneakers ayakkabılar, bağcıklı veya fermuarlı trend modeller için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Trikodan yapılma ayağınızın rahatına önem veren çevre dostu ayakkabılarla da tanışabilirsiniz.

 

Elbiselerle Sneakers Giyilir Mi?

Elbiselerle birlikte sneakers giyilemeyeceğini kim söylemiş ki? Kesinlikle biz değil! Sneakers modellerin her tarzdan kıyafetle uyum sağlayacağına inanıyoruz. Hem rahat hem modaya uygun giyimin büyük bir destekçisiyiz. Ervaninbutigi.com, cıvıl cıvıl elbiselerinizle giyebileceğiniz birbirinden enerjik sneakers modelleri ile harika bir yaz geçirmenizi istiyor! 

Uzun, kısa, mini veya tişört elbiselerle giyebileceğiniz çok fazla sneakers modeli var. Yaz aylarında elbise ve ayakkabıyı giyip çıkmak gün içerisinde de büyük kolaylık sağlıyor ve neredeyse tüm senakers modellerinin elbiselerinizle uyum sağlayacağını düşünüyoruz. Kendinize en uygun kıyafet ve ayakkabı modelini bulmak istiyorsanız öncelikle elinizde neler olduğuna bakabilirsiniz. Ardından yeni bir stil yaratmak için ilham alacağınız sayfaları takip edebilir veya giyim tarzını beğendiğiniz bir ünlünün kombinlerini dikkatle inceleyebilirsiniz. 

Renkli elbiselerin altına tek bir renkteki kahverengi, mavi veya beyaz sneakers modellerini tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte elbisenin desenine uygun ve hala desenli olan snekaers modeli bulmak o kadar da zor değil. Belki de ervaninbutigi.com’da birçok çeşit arasından elbisenizle aynı desene sahip ayakkabıyı bile bulabilirsiniz! Her zaman, elbisenin tarzına uyumlu olacak aksesuarları kullanarak kombininizi daha çekici bir hale getirebileceğinizi unutmayın.

 

Tulumlarla Snekears Kombini

Yazlık ve kışlık tulumlar yeni modelleriyle modayı takip ediyor. Bugüne kadar tulumların şıklığına uygun olarak belki de hep topuklu ayakkabı veya topuklu terlik giydiniz. Artık sneakers ve tulum kombinlerini denemeye ne dersiniz? Gündelik kıyafet olarak giyilebilecek bu kombin, birkaç müdahale ile şık bir kombine de dönüşebilir. Pantolon yerine şortlu tulumlar yazın tercih edilebilir. Kot tulumları tamamlayan rengarenk sneakers ayakkabıların özellikle yaz aylarında ne kadar güzel duracağını bir düşünsenize!

Eğer çok renkli bir ayakkabıyı beğendiyseniz ama neyle giyeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız tulumlar size göz kırpıyor! Düz renkli kaliteli kumaştan yapılma bir tulumla istediğiniz herhangi bir renkteki sneakers ayakkabıyı giyebilirsiniz.  Tulumum çok renkli veya baskılı diyorsanız ayakkabıyı yine düz renk tercih etmenizi öneriyoruz. 

 

Yaz Aylarında Sneakers Nasıl Kombinlenir?

Sneakers modelleri tüm kıyafetlerle giyebileceğinizi söylemiştik. Yazın gelmesiyle birlikte kapalı ayakkabı tercihini babete, sandalete veya terliğe çeviren birçok kişi oldu. Yine de bir sürü insan yazın da sneakers ayakkabı giymeye devam ediyor. O halde yaz aylarında yapabileceğimiz kombinlere bir bakalım.

 

Yüksek Belli Şortlar ve Rahat Üstler

Şortlar yaz aylarında için en ferah giysilerden biridir. Gözüktüğünden çok daha kullanışlı olan şortlar günlük hayatta, plajda veya akşamları giyilebilir. Şık olmak istenilen günler için yüksek belli şortlar veya pileli, desenli, hareketli şortlar mükemmel bir seçim olabilir. 

Sneakers ayakkabılarla birlikte giyilebilecek gündelik kıyafetlerden şort, farklı kumaş yapılarıyla kombinin havasını değiştirebilir. Denim şortlar her zaman giyebilmeniz için güvenli bir seçenektir. Bununla birlikte chino şortlar, keten şortlar ve basket şortları gibi kategoriler sneakers modellerle en çok uyum sağlayacaklar arasındadır. 

 

Kot Şortlar 

Kot şortlardan vazgeçemeyenler için şık kombinlerine deri sneakerslar, günlük kombinlerine tunik sneakersları veya bacaklarınızı daha ince gösterecek kalın tabanlıklı sneakers ayakkabıları öneriyoruz. Yine yılan, leopar veya zebra desenli hayvan baskılı sneakers ayakkabılar da bu senenin modaları arasında ve kot şortlarla tam bir uyum gösteriyor.

 

Bir önceki yazımıza https://www.ervaninbutigi.com/blog/icerik/terlik-secerken-nelere-dikkat-etmeli linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: sneakers kombini
Haziran 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR