Büyük Numara Topuklu Ayakkabı Kombinleri

büyük numara topuklu ayakkabı

Doğru bir topuklu ayakkabıyla her şey yapılabilir! Topuklu ayakkabılar bir kadının görünüşünü bir anda değiştirebilir. Modaya ve kişinin tarzına uygun yapılan doğru seçimler bir topuklu ayakkabının kötü olma olasılığını neredeyse ortadan kaldırır. Özel günlerde, iş hayatında veya nerede giyilirse giyilsin topuklu ayakkabılarla doğru kıyafet kombini yapmak çok önemlidir. Topuklu ayakkabıların iki zor noktası var diyebiliriz. Bunlardan ilki hangi kıyafetle giyileceğinin çok önemli olması. İkincisi ise büyük numara topuklu ayakkabı bulmanın zorluğu. Büyük numara ayakkabı giyen hanımların topuklu ayakkabı giymek istediklerinde normalden daha fazla çaba harcamalarına ihtiyaç kalsın istemiyoruz. Ervanın Butiği olarak büyük numara topuklu ayakkabı üreterek tüm kadınlarımızın güzelliğine güzellik katmak istiyoruz. Klasik bir kottan şık elbiseye büyük numara topuklu ayakkabı ile yapılabilecek kombinlere bir göz atalım.

 

Hangi Büyük Numara Topuklu Ayakkabı Satın Alınmalı?

Şık bir çift topuklu ayakkabı hepimizin içinde yaşayan ve kendine güvenen bir kadını ortaya çıkarabilir. Her kadının kendi tarzına ve fiziğine uyan bir topuklu ayakkabı modeli vardır. Stilettolardan yumurta topuklara kadar çeşitli modelin arasında kendi tarzınıza uygun olanı seçmeye çalışıyor olabilirsiniz. Hal böyle olunca sorulacak ilk sorulardan biri hangi tarz bir büyük numara topuklu ayakkabı alışverişi yapacağınız oluyor.

Verebileceğimiz ilk tavsiyelerden biri her kıyafet tarzıyla giyebileceğiniz bir topuklu ayakkabının mutlaka dolabınızda bulunması olacak. O gün canınız yüksek topuklar üzerinde yürümek istediyse çok da düşünmeden çıkarıp giyebileceğiniz bir modelden bahsediyoruz. Ayakkabı dünyasında çok renkli, canlı ve mevsimlik topukluların herkesin gönlünü fethedecek güzellikte olduğunun farkındayız. Bununla birlikte topuklu ayakkabıların klasik modellerinden olan ve her zaman giyilebilecek garanti bir büyük numara topuklu ayakkabı almanızı mutlaka öneririz. 

Her dolapta bulunması gereken büyük numara topuklu ayakkabı modellerinin başındakiler:

  • Siyah Stiletto
  • Nude Kapitone 
  • Beyaz Chicago Model Stiletto

Ayrıca bu modellerin kot ve tişörtle birlikte harika durduğunu hatırlatalım.

 

Büyük Numara Topuklu Ayakkabı ve Bilinmesi Gerekenler

Öncelikle topuklu ayakkabı giymeyi düşündüğünüz günü iyi seçmelisiniz. Hangi numara giydiğiniz fark etmeksizin bütün gün ayakta duracağınız günleri elemeniz sağlığınız ve rahatınız açısından iyi olabilir. 

Seçtiğiniz topuklu modeline göre ayaklarınıza bakım yapmayı ihmal etmeyin. Bahsettiğimiz bakımlar arasında ayaklarınızın nemini korumak, yaralarını iyileştirmek ve konforunuzu arttırmak için alacağınız tabanlıklar bulunuyor. Kişisel sağlığınız ve tercihlerinize göre bakım rutininizi oluşturabilirsiniz.

Büyük numara topuklu ayakkabı modelinde ayakkabının kendisi ve tabanı büyüyeceğinden yine bu ayakkabıyı taşıyacak güçte bir topuk olmalıdır. Topuklu ayakkabıyı giydiğinizde topuğundan emin olmanız gerekir. Hem yaşanabilecek kazaları önlemek hem de kendinize güveninizi arttırmak açısından topuklu ayakkabının modeli dışında topuğuna da dikkat etmenizi tekrar hatırlatalım. Giydiğiniz ve sizi taşıyan ayakkabıdan emin olduktan sonra kendinizden de daha çok emin olursunuz.

Son olarak dikkat etmeniz gereken nokta ayakkabının yapıldığı malzemedir. Özellikle büyük numara topuklu ayakkabı seçimi yaparken malzemenin deri olmasına özen gösterebilirsiniz. Ayağınızda esnemeyen ayakkabının sizi rahat ettirme olasılığı düşüktür. Ayağınızı şekline uyum sağlarken size konforu vaat eden ve aynı zamanda gerçekten veren ayakkabıları tercih etmelisiniz.

 

Büyük Numara Topuklu Ayakkabı ile Hangi Kıyafetler Giyilmeli?

Gerçeği söylemek gerekirse, büyük numara topuklu ayakkabı ile kıyafet kombini yapılırken göz önünde bulundurulması gereken birden fazla etmen bulunur. Listenin başında gelen etmen ise ayakkabının enerjisiyle kıyafetlerin enerjisinin birbirini tutmasıdır. Bunu benzer bir şekilde tarzların uyumu olarak da adlandırabiliriz. 

Birkaç sene önce topuklu ayakkabıları klasik elbiseler dışındaki giysilerle giymek moda camiası tarafından negatif bir şekilde karşılanıyordu. Günümüzde ise katı moda kuralları yıkıldı. Farklı tarzları kombinlemek, risk almak ve cesur olmak modaya uygun olmakla neredeyse eş sayılıyor. 

Çağdaş modaya ayak uydururken içinizdeki yaratıcı kişiliği konuşturun. Elbette bariz bir şekilde uymayacak kıyafet ve ayakkabı kombinleri yapın demiyoruz; ancak gözünüzün kestiği ‘acaba şöyle mi yapsam?’ dediğiniz şeyleri de denemekten geri durmayın.

Bir kadın olarak kendinize en güzel iltifatları edecek olan yine sizsiniz. Kendi stilinizi konuşturacağınız kombinler için ilham alacağınız kişileri ve siteleri takip etmeyi unutmayın. İçinizdeki özgürlüğü, yaratıcılığı ve cesareti ortaya çıkarmanızı elbette destekliyoruz. Bununla birlikte büyük numara topuklu ayakkabı ile yapılabilecek kombinlere birkaç örnek vermek ve size ilham olmak istiyoruz. 

 

Özel Günlerde Büyük Numara Topuklu Ayakkabı Nasıl Giyilmeli?

Çok şık bir mekanda bir davete mi katılıyorsunuz? Topuklu ayakkabının farz olduğu bu davette şıklığınızı konuşturmanın vakti! 

Topuklu ayakkabının seçilen elbisenin rengiyle kesinlikle uyumlu olması gerekiyor. Birebir aynı renk topuklu ayakkabıyı giymekten bahsetmiyoruz; ancak aralarındaki enerjinin tutması ve birbirlerini bir şekilde tamamlamaları gerekiyor; bu desenle, parıltıyla veya kumaşla olabilir. 

Bilekten bağlamalı ince topuklu ayakkabıların bu gibi davetlerde çok şık duracağını söyleyelim. Yine de ayakkabı bileğinin elbisenin boyunu kesmemesine özen gösterin. Aksi halde topuklu giyerek daha uzun bir görünüm elde edeceğinize boyunuzu garip bir şekilde gösteren bir görüntüyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kokteyl veya yardım gecesi gibi mütevazi ama şık gecelere katılıyorsanız; ayakkabı ile çantanızı öne çıkarabilirsiniz. Görece daha sade ve gösterişsiz bir elbise seçebilir ancak ayakkabı çanta birlikteliğiyle hala ‘ben buradayım’ diyebilirsiniz. Davetteki ağırlığınızı korumak adına fiziki ölçülerinize uygun elbiseler giymeniz gerekir. Bu nedenle önce elbiseyi seçebilir ardından ayakkabı ve çanta faslını kapatabilirsiniz. 

 

Büyük Numara Stiletto Topuklu Ayakkabı Kombinleri

Klasik ve zamansız olan stiletto, aşağıya doğru incelen sivri bir topuk ile en popüler topuklu ayakkabı stilidir. Zarafetin, şıklığın ve aynı zamanda gösterişin simgelerinden biri stiletto model topuklu ayakkabılardır. Topuklu ayakkabının kendisini giymenin zaten gösterişli bir şey olduğunu ancak stiletto giymenin tamamen ayrı bir yetenek olduğunu söylesek abartmış olmayız. 

Topuk boyu ve kalınlığı değişen stiletto modellerle ilk başta yürümek biraz zor olabilir. Günlük hayat için fazla tercih edilmeyen ayakkabı genellikle akşam yemekleri, iş toplantıları ve özel günler içindir. Siyah rugan veya deri bir stilettonun her özel güne yakışacak bir model olması, modelin şıklığa ne kadar uygun olduğunu bir kez daha gösterir.

  • Ayak sağlığı problemleri olan biriyseniz lütfen bir uzmana danışarak büyük numara topuklu ayakkabı seçimi yapın. Kemik çıkıntısı, ayak kemeri sorunu ve diğer tüm problemler için uzmanınız tarafından verilen tavsiyelere uymanız gerekir. Modaya uygun giyinmekten önce sağlığın geldiğini bir kez daha hatırlatalım.

Stiletto ayakkabıları her türlü kumaş pantolonla giyebilirsiniz! Desenli, çizgili, paçaları bol veya kıvrık herhangi bir kumaş pantolon tam stiletto için yaratılmıştır. Dolabınıza ekleyeceğiniz bir stiletto ile birlikte kumaş bir pantolon ve ona yakışacak birkaç gömlek alın. Böylelikle şık bir etkinliğe her zaman hazır olun.

 

Büyük Numara Topuklu Ayakkabı ve Kısa Topuklar

Yürüyebileceğiniz boydaki topuklu ayakkabıları tercih etmek her zaman en garantisidir. Eğer ayak numaranız büyükse ve zaten büyük numara topuklu ayakkabı bulmakta zorluk çekiyorsanız; elinizdeki imkanları değerlendirmelisiniz. Ervanın Butiği olarak büyük numara ayakkabı giyen kadınlara çeşitli modeller sunmaya çalışıyoruz. Şeffaf topuklular, süslemeli modeller, kapitone topuklular arasından hemen en beğendiğinizi sipariş edin ve şıklığa doğru kocaman bir adım atın!

 

Bir önceki yazımıza https://www.ervaninbutigi.com/blog/icerik/sneakers-nasil-kombinlenir linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: büyük numara topuklu ayakkabı
Haziran 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR