Pantolon Topuklu Ayakkabı Kombinleri

pantolon topuklu ayakkabı kombini

Tarz sahibi kombinler yapmanın yollarından biri de pantolonla birlikte topuklu ayakkabı tercih etmektir. En sevdiğiniz Jean pantolonla şık bir topuklu ayakkabı her zaman kurtarıcı bir kombin olacaktır. Üzerinizde tişört veya gömlek olması fark etmeksizin pantolonlarla giyilen topuklu ayakkabılar kendinize ait bir tarzınız olduğunun göstergesidir. Pantolon ve topuklu ayakkabı kombini yapmanın birçok yolu olsa da modadan uzaklaşmamak adına dikkat edilmesi gereken birkaç nokta bulunur. Farklı pantolonlarla yapılabilecek topuklu ayakkabı kombini önerilerini sizler için bir araya topladık. 

 

Hem Şık Hem Rahat Topuklu Ayakkabı Kombini Nasıl Yapılır? 

Topuklu ayakkabılar yapıları gereği her zaman rahat olmayabilir; ancak birçok kadın topuklu ayakkabıdan vazgeçemez. Genellikle ofis şıklığını ve özel geceleri tamamlamakla bilinen topuklu ayakkabılar aslında günün her saatinde rahatlıkla giyilebilir. Korseler olmadan veya soğuk havalarda üşütmeden de topuklu ayakkabı kombini yapmak mümkündür. Hem şık hem spor kombinlerin en büyük yardımcısı elbette ki pantolonlardır. Klasik bir görünüm için kumaş pantolonla tercih edilen stiletto ayakkabılar kot pantolonlarıyla tercih edilebilir. Moda dünyasında artık çok normal karşılanan bu kombin ile şıklıktan ödün vermeden tüm bir günü rahatça geçirebilirsiniz. 

 

Resmi Ortamların Olmazsa Olmazı: Klasik Topuklu Ayakkabı Kombini  

Pantolon ve topuklu ayakkabılar her türlü kutlama, etkinlik ve resmi ortam için mükemmeldir. Günün belirli bir saatinde ofiste olup aynı kıyafetlerle gündelik hayatına devam edecek kadınlar için vazgeçilmezdir. Dışarı çıkma kıyafetinin aynı zamanda iş için uygun olduğundan emin olmak istiyorsanız kot pantolon ve topuklu ayakkabı kombininden yararlanabilirsiniz. Stiletto ayakkabılar modası hiçbir zaman geçmeyecek ürünlerdendir. Beyaz ve siyah klasik topuklu ayakkabılar modern çalışan kadınların dolaplarındaki önemli parçalardır. Resmiyeti arttırmak için kumaş pantolon tercih edilebileceği gibi yırtmacı ve süslemesi az olan koyu renkte bir kot pantolon da tercih edilebilir. Üst parçaların da kombinin şıklığını ve resmiliğini etkileyeceğini unutmayın. 

 

Hayvan Desenli Topuklu Ayakkabı Kombini 

Göz önünde bulundurulması gereken ilk önerilerden biri hayvan desenli topuklu ayakkabı ürünlerinden oluşuyor. Zebra çizgilerini mi seviyorsunuz yoksa leopardan vazgeçemeyenlerden misiniz? Zebra, leopar veya yılan desenli topuklu ayakkabılar kot pantolonlarıyla mükemmel bir birliktelik yakalarlar. Ayakkabının kendisi desenli olduğundan kıyafetlerde daha sade bir görünüm seçilmeli veya aynı deseni içeren parçalar tercih edilmelidir. Hemen hemen her kot pantolon stili bu tarz ayakkabılara uyacaktır. Yırtıkları olan ancak rengi canlı bir kotla farklı bir görünüm yakalanabilirken daha şık olmak isteyenler tercihini skinny kot ve crop toptan yana kullanabilir. 

 

Beyaz Pantolon ve Renkli Topuklu Ayakkabı Kombini 

Özellikle yaz aylarına eşlik eden beyaz pantolonlar bir çift topuklu ayakkabıyla birlikte farklı kombinler yaratmak için eşsiz bir fırsattır. Pantolonun beyaz renk olması topuklu ayakkabının rengini daha fazla öne çıkaracağından her tarza uygun kombin yapılabilmektedir. Dilerseniz mor bir topuklu ayakkabıyla feminen bir görünüm elde edebilirsiniz. Öte yandan, skinny kot pantolonların altına süslemeli şeffaf topuklu ayakkabılar çok yakışacaktır. Büyük taş süslemeli veya zarif kelebek desenli şeffaf topuklu ayakkabılara mutlaka göz atmalısınız. Üst olarak seçilen parçalar topuklularla uyumlu ve tamamlayıcı olmalıdır. Dikkatleri tamamen ayakkabıya çekmek isteyenlerse üst parçada beyaz renk kullanarak bunu yapabilir.  

 

Topuklu Terliklerle Hem Rahat Edin Hem Tarz Olun 

Topuk görünümünden vazgeçmeden rahatlığınızı arttırmak istiyorsanız topuklu terlikler tam size göre! Gündelik kıyafetlere hareket katmak ve şıklığı devam ettirmek için bantlı topuklu terlikler idealdir. Hareketli kıyafet kombinleri düz renkteki terliklerle tamamlanabilir. Tişört veya kot gibi rahat kıyafetlere şıklık katmak isteyenler içinse taşlı topuklu sandaletler veya terlikler çok uygun olacaktır. Rahatlığın bir tık daha ön planda olduğu bu kombinlerde mom jeans modeller ve yırtık pantolonlar tercih edilebilir. 

 

Sonbahara Eşlik Eden Topuklu Bot Kombinleri 

Topuklu botlar her sene giyebilecek ve yatırım yapmak için harika olan ayakkabılardır. Sonbahar ve kış mevsimlerinde soğuktan koruyan ve şıklığı tamamlayan topuklu ayakkabılar tüm kadınların kombinlerinde yer alır. Ayak bileğinde biten botlar ve kalın tabanlı ipli botlar da son zamanlarda oldukça moda olan diğer parçalardır. Boot cut kesim kot pantolonlarla topuklu botların çok iyi eşleştiğini unutmayın. Skinny kot pantolonlardan vazgeçemeyenler için topuklu botları en iyi tamamlayan parçanın uzun ve şık bir gömlek olduğunu söyleyebiliriz. Resmi bir görünüm için beyaz gömlek tercih edebilir veya günlük hayatta giyeceğiniz bir kombinde desenli gömlekleri tercih edebilirsiniz.  

 

Pantolonda ve Topuklu Ayakkabıda Siyahın Vazgeçilmez Şıklığı 

Söz konusu kot pantolon ve topuklu ayakkabı olduğunda sadenin şıklığına kendini bırakmadan olmaz. Koyu renkli şık bir siyah skinny kot pantolonla giyilmeyecek topuklu ayakkabı neredeyse yoktur. Siyah pantolon bir geçiş niteliği sağlayacağından topuklu ayakkabının ve üst parçanın birbirine uyumlu olması kombinin şıklığını arttıracaktır. Baştan aşağıya siyah giyinmek de modaya yakışan bir hareket olacaktır; ancak giyilen kumaşların uyumlu olması ve siyah renklerin eşit tonda olması oldukça önemlidir. Siyah pantolonlarla giyilecek düz renkteki tişörtler spor havası katacak olup aksesuarlar şıklığı tamamlamaya yardımcıdır. Ayakkabıya uygun çanta seçilmesi sade ve şık görünümü tamamlayacaktır. 

Kot pantolonlarla kombinlenecek topuklu ayakkabılar için 5 altın öneri ile karşınızdayız. 

  1. Bol pantolonlarla ağırlığı olan belki de biraz kaba diye tabir edilebilen topuklu ayakkabılar tercih edilebilir. Bratz bebeklerinin nasıl giyindiğini hatırlayın. İspanyol kot pantolon altına kalın ve yüksek topuklu bantlı ayakkabılar şık bir topuklu ayakkabı kombinine örnektir. 
  2. Nude topuklu ayakkabılar zarif bir kombinin olmazsa olmazıdır. Stretch bir kot pantolon ise bacaklara ince ve uzun bir görünüm verecektir. Nude renk topukluları farklı bir tarzda giymek isteyenler için yeşil, mor veya kırmızı gibi güçlü renkteki pantolonları öneriyoruz. 
  3. Hareketli kot pantolonlarıyla birlikte sade topuklu ayakkabılar tercih edilmelidir. İşlemeli veya patchwork tarz kot pantolonlarıyla düz renkte ve daha az dikkat çekici ayakkabılar seçilmelidir. 
  4. Sonbahar veya kış mevsimleri için topuklu ayakkabı kombini yapmak isteyenlere önerimiz: yırtık kot pantolonla topuklu bir çizme ve üzerine uzun bir kaban olacaktır. Hem şık hem spor olarak giyebileceğiniz kombinle işe gidebilir veya arkadaşlarınızla dışarı çıkabilirsiniz.  
  5. İspanyol paça kot pantolorıyla topuklu ayakkabı kombini yaparken şıklığınızı koruyabilirsiniz. Paçası yere dökülen ve ayakkabıyı neredeyse kapatacak kotlarla sivri topuklu ayakkabılar birlikte kullanılabilir. Böylelikle topuklu ayakkabının dikkat çekiciliği azalmaz ve istediğiniz İspanyol paça model pantolonu giyebilirsiniz.  

 

Her Zaman Her Yerde Topuklu Ayakkabı Giyebilirsiniz 

Kumaş pantolonların topuklu ayakkabılarla uyumlu birlikteliğine alıştık; ancak kot pantolonların modadaki yerini ve şıklığı rahatlıkla harmanlamasını da göz ardı etmemek gerek. Farklı kot pantolon modelleriyle giyebileceğiniz çok çeşitte topuklu ayakkabı modeli bulunmaktadır. Kendi tarzınıza ve rahatınıza uygun topuklu ayakkabı kombini yaparak modaya uygun giyinebilirsiniz. Stilettodan bota terlikten sandalete kadar tüm ayakkabılar topuklu şıklığını taşır. Siz de hem günlük yaşamınızda hem özel günlerinizde giyebileceğiniz tüm topuklu ayakkabı çeşitleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.  

 

Bir önceki yazımıza https://www.ervaninbutigi.com/blog/icerik/buyuk-numara-bayan-ayakkabi-secimi-nasil-olmali linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: pantolon topuklu ayakkabı
Nisan 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR