Günün Her Saatinde Giyebileceğin Ayakkabı Modelleri

günlük sneakers modelleri

Her zaman her yerde giyilmesi en kolay ayakkabı modellerinden biri de sneakerslardır. Şık bir elbisenin altına veya spor yaparken bir taytla hatta ofis şıklığı takımlarınızda bile sneakers model tercih edebilirsiniz. Kısaca söylemek gerekirse sneakersları her şeyle giyebilirsiniz! Spor ayakkabılar günün her saatinde giyilebilen ve kişinin rahatını arttıran ayakkabılardır. Yine de rahatlığa fazla alışıp çok salaş bir kombin yapmamak için modayı takip etmeli ve ufak önerilerimizi dikkate almalısınız. Binlerce sneakers modeli arasından kendinize en uygun olan ve tarzınızı yansıtan ayakkabıyı bulmalısınız. Böylelikle her zaman her yerde rahatlıkla giyebilir ve kendinizi iyi hissetmeye devam edebilirsiniz.  

 

Her Gardıropta Bulunması Gereken Tek Renk Sneakers Ayakkabılar

Her kadının gardırobundan eksik etmediği kıyafetler ve ayakkabılar vardır. Sneakers ayakkabılar her tarza uyum sağlayan ve her kadının gardırobunda bulunan ayakkabı modellerinden biridir. Giyeceğiniz kıyafet ile birlikte yansıtmak istediğiniz tarzı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Spor, şık, ciddi veya sokak stilinin her bir kombininde sneakerslar karşımıza çıkar. 

Beyaz Her Daim Kurtarıcıdır

Tüm moda dergilerinde ve ünlülerin magazin fotoğraflarında beyaz sneakers ayakkabıları görmek mümkün. Üzerinde ne tarz kıyafet olursa olsun tertemiz beyaz spor ayakkabılar her kıyafetle giyiliyor. Hem rahat hem görünüm olarak tarz duran beyaz sneakers modeller her kadının kurtarıcısıdır desek abartmış olmayız. Yüksek tabanlı, ipli veya cırt cırtlı tüm modeller kadınlar tarafından sevilerek her tarzda tercih ediliyor. 

Siyahın Asaletinden Vazgeçilmez

Kadınlar olarak siyahtan asla vazgeçemiyoruz! Hem giysilerde hem de ayakkabıda sade ama çarpıcı bir renk olan siyah, sneakers ayakkabılarda da sıklıkla tercih ediliyor. Depresif hissettiğimiz veya kombin yapmaya üşendiğimiz günlerde siyahları giyip çıkmayı çok seviyoruz. Bu nedenle tamamen siyah, beyaz çizgili veya desenli sneakers modellerden birini mutlaka dolabımızda bulundurmak gerekiyor. 

Kahverenginin Sakinleştirici Havasına Kendinizi Bırakın

Kahverengi spor ayakkabıları gardırobunda kahverengi ve tonlarının ağırlıklı bulunduğu kişiler tercih ediyor. Kahverenginin bir yaşam tarzı olduğunu biliyoruz. Sakinleştirici ve dinginleştirici bir renk olması kahverengiyi her mevsimde giyilebilecek bir renk haline getiriyor. Koyu kahveden açık kahveye her türlü tonla giyilebilecek sneakers modeller için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.  

 

Değişik Bir Tarza Sahip Olun

Klasik renklerin spor ayakkabılarda sürekli kullanılması size göre olmayabilir. Eğer klasiklerin dışına çıkıp kendi tarzınızı yansıtmak istiyorsanız değişik modellerdeki sneakerslara göz atmalısınız. Süetten yapılan ve renkli parçalarla oluşturulan snekears modelleri günün her saatinde rahatlıkla giyilebilir olup değişik bir tarza sahip olmanızı sağlar. Sneakers modellerde farklı tabanlar da klasikten uzaklaşıp kendinize ait bir imza atmanızı sağlayabilir. Örneğin kalın tabanlar, zikzak tabanlar veya dalgalı kalın tabanlar spor ayakkabıyı bilindik görüntüsünden uzaklaştırır. 

Triko Sneakers Modelleri

Çorap gibi gözüken ve ayağı saran triko sneakers modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Modayı takip edenler bilir; birçok ünlünün ve ünlü markanın simgesi haline gelen triko sneakers ayakkabılar herkesin zihninde kot ceketlerle ve sokak stiliyle birleşmiş durumda. Hem hafif hem rahat olan ayakkabılar ile tarz bir görünüme sahip olmak çok kolay. Birbirinden farklı renk seçeneklerine sahip triko sneakers modeller, kısa mini eteklerle veya bedeni saran elbiselerle de tercih edilebilir.  

Kapitone Modelleri Deneyebilirsiniz

Kapitone makinelerinde dikilen ve farklı kumaşlarda kullanılan desene kapitone denilir. İsmine tanıdık değilseniz görsellere baktığınızda aslında birçok üründe kapitone desenin kullanıldığını görürsünüz. Özellikle montlarda, çantalarda ve ayakkabılarda kullanılan desen hem kadınlar hem erkekler tarafından sevilerek giyilir. Genellikle ciddi bir havası olan ve kombine şıklık katan kapitone model sneakerslar ile herkesten sıyrılıp farklı görünebilir ancak klasik görünümünüzden ödün vermek zorunda kalmazsınız.  

 

Deri Sneakers Modelleriyle Çarpıcı Kombinler

Deri spor ayakkabıların hem çok rahat hem de çok şık olabileceğini biliyor muydunuz? Her renk deri sneakers modelleri sayesinde okula, işe veya dışarıya arkadaşlarınızla buluşmaya giderken çarpıcı kombinler yapabilirsiniz. Dilerseniz deri bir tayt, sallantılı küpeler veya transparan gömleklerle kombininizi gece dışarı çıkmaya uygun hale getirebilirsiniz. Deri modellerde yer alan leopar, zebra veya yılan deseni detaylarının da spor ve şık tarzınıza uyum sağlayacağına emin olabilirsiniz. 

 

Wisp Sneakers Ayakkabılar Her Renkte!

Süet wisp ayakkabılar birbirinden farklı ve canlı renkleriyle sitemizde sizleri bekliyor! Günün her saatinde rahatlıkla giyebileceğiniz sneakers model renklerini gardırobunuzdaki kıyafetlere göre seçebilirsiniz. Mavi, yeşil, pembe, siyah veya krem gibi severek tercih edilen tüm renk tonlarında wisp modellere ulaşabilirsiniz. Kendinize en uygun ayakkabıyı seçerek hemen sipariş verin ve rengarenk günlere rahatlıkla devam edin. 

 

Sneakers Ayakkabılar Nasıl Kombin Edilmeli? 

Tişört Elbiselerle Modaya Uygun Kombinler 

‘Havalı kız’ olmak istiyorsanız tam buna göre bir kombin önerimiz var: siyah tişört elbise, oversize kot ceket ve tarzınızı tamamlayan bir sneakers ayakkabı. Spor, şık ama aynı zamanda havalı bir kombin yapmanın daha iyi bir yolu olamazdı! Aksesuarlar ve çanta gibi detaylarla kombini zenginleştirebilirsiniz. 

Desenli Tişörtler ve Kot Pantolonlar 

Kot pantolon ve tişört kombini günlük hayatta sıklıkla kullanılıyor. Bununla birlikte kombin yapmaya vakti olmayanların başvurduğu ilk kombin oluyor. Görünüşe göre tercih edilen bu ikilinin modası asla geçmeyecek. Birbirinden güzel baskılı tişörtten birini yüzlerce değişik modeldeki kot pantolonlardan biriyle tamamlayabilir ve son noktayı çok tarz şeffaf ayakkabı koyabilirsiniz. 

Yüksek Bel Kumaş Pantolonlar 

Kumaş pantolonlarla sneakers ayakkabı giyilemeyeceğini kim söyledi? Bütün gününü işte geçiren bir çalışansanız hem rahat hem şık olmak isteyeceksiniz. Eğer topuklu ayakkabılardan yorulduysanız veya hayatınızda bir değişiklik yapmak istiyorsanız kumaş pantolonların altına düz beyaz veya siyah sneakers modelleri öneriyoruz. 

 

Her Tarza Uygun Kombin Önerileri

Wrap Toplar ile Zarif ve Tarz Bir Kombin 

Son dönemlerin çok moda parçalarından biri de Wrap top üstler oldu. Hareketli tarzıyla sneakers ayakkabıların tamamlayıcısı bu üst parça sayesinde neşeli, hareketli ve eğlenceli kombinler yapmak mümkün. Özellikle yaz aylarında uçuş uçuş bir hava için renkleri kullanmayı unutmayın! 

Yaz Yaklaşıyorken Mini Kot Şortları Dolaptan Çıkaralım 

Yaz demişken her dolapta mutlaka bulunan mini kot şortları hazırlayalım. Sahile giderken veya yaz akşamlarında dışarı çıkarken kot şort ve sneakers ikilisi gibi yoktur. Halhal ve çanta ile kombine farklı havalar katabilir, ayakkabılarla birlikte ruh halinizi yansıtan parçalar seçebilirsiniz.  

 
Feminen Elbiseler ve Sneakers Modeller 

Çok fazla çaba harcamadan şık ve göz alıcı gözükmenin yollarından biri de feminen bir elbiseyle giyilen maskülen tarzdaki spor ayakkabılarıdır. Zıtlığın oluşturduğu o çarpıcı görünüm, klasiğin dışına çıkar. İsteyen kadınlar gümüş veya altın tek bir aksesuar seçerek kombinlerindeki spor havasını yalnızca ayakkabıları üzerinde toplayabilirler. 

Rahat Bir Kombin: Kapüşonlu Sweatshirtlerve Sneakers Ayakkabılar 

Bazı günler evden pijamamızla çıkmayı o kadar isteriz ki! İşte böyle tembel ve rahat günler için kapüşonlu sweatshirtler, eşofmanlar ve sneakers ayakkabılar bizi bekler. Stil sahibi olmaya devam edip rahatlığından vazgeçemeyenler için yapılabilecek o kadar çok kombin var ki! Tüm sneakers modelleri için hemen sitemizi ziyaret edebilir ve alışverişe başlayabilirsiniz. 

 

Bir önceki yazımıza https://www.ervaninbutigi.com/blog/icerik/pantolon-topuklu-ayakkabi-kombinleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: sneakers
Nisan 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR