Yaz Modasına Uygun Ayakkabı Seçimi

yazlık bayan ayakkabı

Yaz mevsimi yaklaşıyorken kışlıklarımızı kaldırdık ve ince kıyafetlerimizi hazırlamaya başladık. Kıyafetlerimizle birlikte ayaklarımızı sıkmayacak ayaklarımıza hava aldıracak ayakkabıları da çıkarttık. Terlikler, sandaletler ve babetler yaz mevsimine uygun ayakkabı seçimi yapmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Hem hava alması hem düztaban olması onları her yaştan kadının giyeceği rahat ayakkabılar haline getiriyor. Hem günlük hem şık kombinlerde kullanılabiliyorlar. Bununla birlikte elbette şıklığını arttırıp rahatını korumak isteyen hanımlar topuklu ayakkabı modellerini tercih ediyor. Sıcak günler yaklaşırken eksiklerinizi tamamlamanın ve size tam olarak uygun ayakkabıyı almanın vakti geldi de geçiyor. İster düztaban hava alan sandaletler ister topuklu şık babetler ile yazın moda olacak ve rahatınızı arttıracak ayakkabı modellerine şöyle bir göz atalım.

 

Her Mevsime Uygun Şık Ayakkabı Seçimi

Topuklu ayakkabılar, giymeyi seven ve becerebilen için her mevsim uygun bir ayakkabı seçimi oluyor. Bununla birlikte yaz ve ilkbahar aylarını bekleyen, ipli ve şeritli topuklu ayakkabılarını kutularından çıkaran bir sürü kadın var. Topuklu ayakkabılar kadınların boyunu uzun bedenini ince gösterirken kıyafet kombinlerine şıklık katar. Beyaz düz bir elbisenin altına giyilecek rengarenk şeritli bir topuklu, tüm kıyafetin havasını değiştirebilir ve sadeliğe göz alıcılık katabilir. Yaz modasına uygun kıyafet kombinleri arasında mini şortlar ve basic tişörtler yer alıyor.  Gözlük ve takı gibi aksesuarlarla zenginleştirilebilecek bu kombinlerin en iyi tamamlayıcısı şeffaf topuklu ayakkabılar olabilir.

Yaz mevsimlerinde şık giyinmeyi sürdüren hanımlar, topuklu ayakkabı tercihlerini stilettodan yana kullanabilir. Stiletto ayakkabılar moda dünyasında yer etmiş ve zengin çeşitliliğe sahip topuklu ayakkabıların başında gelir. Her kadın topuklu ayakkabı seçimi yaparken listesine stiletto ayakkabıyı ekler. Eğer hala bir stilettonuz yoksa ve bu yaz tarzınızı yenilemek istiyorsanız, şimdi tam zamanı! Deri veya süet kapalı burun modeller tarzınıza uyuyorsa tercih edebilirsiniz. Köşeli burun arkadan bantlı topuklu ayakkabılar ise rengarenk seçenekleriyle hem kot pantolon hem şortlarla güzel bir birliktelik yakalayacaktır. 

 

Yaz Modasına Uygun Terlikler

Tüm alışveriş mağazalarında terlikler en ön raflara konulmaya başlandı. Her tarza hitap eden terlikler, yaz aylarının büyük bir kurtarıcısı oluyor. Rahatlığından vazgeçemeyenler ve yazın ılık havasını teninde hissetmek isteyenler için terlik, ideal bir seçim oluyor. Evde, bahçede veya dışarıda giyilebilecek çeşitli modeller için sizi sitemize bekliyoruz. 

Deriden zincir süslemeli düztaban terlikleri dilerseniz evde dilerseniz dışarda giyebilirsiniz. Yaz modasına uygun enerjik renklerdeki deri terlikler, başınızdaki bandana ve kulağınızdaki küpelerle çok şık duracak! Prenses tasarım taş şeritli topuklu terlikleri de incelemenizi öneririz. Yaz gecelerindeki kalabalık arkadaş buluşmalarında dikkatleri üzerine çekecek bir o kadar da zarif topuklu terliklerle kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Kıyafetlerimi yeterince hareketli giyiyorum hem şık hem kombinime uygun bir terlik arıyorum diyenler! Şeffaf bantlı renkli tabanlı terlikler ile yazın modasına ayak uydurabilirsiniz. Pembe, sarı veya yeşil tabanlarla ayağınızda hiç ayakkabı yokmuş gibi gözükebilir, ufak bir oyun yaratabilirsiniz. İster sokak tarzı kıyafetlerinizle ister şık tarzınızla uydurabileceğiniz terliklere mutlaka göz atmanızı öneriyoruz. 

 

Ortopedik Terlikler

Tüm bedeni taşıyan ayakların sağlığı çok önemlidir. Giyilen ayakkabılar rahatsız ve kalitesiz tabanlarla üretilirse uzun vadede sağlık problemlerinin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Ortopedik ayakkabılar, ayak sağlığını düşünen ve uzun süre giyilse dahi kişiye rahatsızlık vermeyen özel ayakkabılardır. Günün büyük bir bölümünde ayakta duran, hareket halinde olan veya ayak sağlığında problemleri olan kişiler ortopedik ayakkabıları tercih ederler. Halbuki ayağımızda hiçbir sorun çıkmasını beklemeden ortopedik ayakkabı seçimi yapmak sağlığımıza yardımcıdır. Yaz aylarının sıcak havalarında kapalı ayakkabı giymek istemeyen ve ayak sağlığına önem veren kişiler için ortopedik terlikler idealdir. Sitemizde bulunan tüm ortopedik terlikler ayağınızı saran poli kaymaz tabandan üretilmiştir. Sağlığınıza katkıda bulunurken yaz modasını takip edeceğiniz sarı, mavi, beyaz gibi renk seçeneklerine sahip ortopedik terlikleri sitemizden inceleyebilirsiniz.  

 

Baskılı Renkli Terlikler

Cıvıl cıvıl olmayı seven ve renkleri kullanmaktan çekinmeyenler için baskılı kadın terlikleri vazgeçilmezdir. Çizgi film karakterli, grafik tasarımlı veya karışık şekilli baskılar yaz terliklerinin daha enerjik görünmesini sağlar. Standart tam kalıp deri terliklerimiz, son teknolojiye uygun olarak üretilmiştir. Sevimli görüntüsü yanında uygun fiyatları bu terlikleri çekici kılar. Hareketli ve baskılı terlikleri, kot pantolonlarla veya elbiselerle giyebilir, yazın keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Şık ve Maskülen Babetler

Çalışanlar yaz aylarını kapalı çalışma ortamlarında geçirmek zorunda kalabiliyor. Durum böyle olunca hem işe uygun hem rahat edebilecekleri ayakkabı bulmakta zorluk çekebiliyorlar. Halbuki spor şık tarza uygun babetler tüm raflarda kadınları bekliyor. Gömlek, kot pantolon ve babet kombini ile hem iş yeri şıklığına uyup hem rahat edebilirsiniz. Şık babetleri sadece iş yerinde değil günlük hayatta da kullanabilirsiniz.

Spor şık kombinlerden ziyade takım elbise giymeyi tercih eden kadınlar için de babet çeşitleri mevcuttur. Maskülen diyebileceğimiz sivri burunlu deri babet ayakkabılar, başta takım elbise olmak üzere birçok şık parçayı tamamlar. Kahverengi, siyah veya beyaz gibi tüm gardıroplarda bulunması gereken ana renklerle sayısız kombin yapmak mümkündür. Babetin düztaban olması ve giyen kişiye rahatlık kazandırması onu ayakkabı seçimi yaparken üst sıralara çıkarır.

 

Yaz Havasına Uygun Şeffaf Ayakkabı Seçimi

Şeffaf ayakkabılar hem hanım hanımcık hem de göz alıcı şık kıyafetlerle tam bir birliktelik içerisindedir. Sade, kibar ama aynı zamanda şık olmayı sağlayan bu zarif ayakkabılar birçok kadın için modayı takip etmek anlamına gelir. Topuklu ve düztaban seçenekleriyle şeffaf ayakkabılar, farklı süslemelere ve aksesuarlara sahiptir. Şeffaf ayakkabı çeşitleri için sitemizi inceleyebilir, ister düztaban ister topuklu ayakkabı seçimi yaparak yaz modasına ayak uydurabilirsiniz. 

 

Cırtlı Sandaletlerle Sportif Ayakkabı Seçimi

Ayaklar bazen şişebilir bazen kilo alımından dolayı genişleyebilir veya kişi taraklı bir ayak yapısına sahip olabilir. Cırtlı ayakkabı modelleri bu tarz durumlarda imdada koşar. Ayarlanabilir olması onu her durumda giyilebilir yapar. Spor ayakkabılarda ve sandaletlerde sıklıkla kullanılan cırtlar sayesinde kişi rahat eder. Yazın kapalı ayakkabı giymeyi sevmeyenler: rengarenk cırtlı sandaletler sizleri bekliyor! Tek renkli, karışık renkli veya etnik desenli cırtlı sandaletler ile bu yaz ayaklarınız çok rahat edecek.

 

Yaz Modasına Uygun Günlük Çantalar

Ayakkabı ve çanta, moda dünyasında adeta ayrılmaz bir ikilidir. Yaz mevsiminde dışarı çıkarken yanınıza alacağınız birkaç eşya için çantaya her zaman ihtiyaç vardır. Büyük boy ciddi görünümlü omuz çantaları yaz kombinlerine pek uymayabilir. Bunun yerine ince kumaşlardan yapılmış ipli çantalar, yaz ruhuna uyacak ve sizi hafifletecektir. Renkli şeritli çantalar düz renk kıyafetlerinize hareket katabilir. Ahşap detaylı beyaz bir çanta ise Helenistik görünümünüzü tamamlayacaktır. Yaz aylarında krem ve kahverengiden vazgeçmeyenler daha renkli, sürekli hareketli giyinenler ise düz renkli çantaları tercih ederek kombinlerindeki renk dengesini sağlayabilirler. 

Yaz modasına uygun birbirinden renkli ve rahat ayakkabı modelleri için internet sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Ücretsiz kargo sayesinde dilediğiniz ürünü tek seferde sipariş edebilirsiniz. Ödemenizi kredi kartıyla yapabilir veya ufak bir farkla kapıda ödeme seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Cıvıl cıvıl bir yaz olması dileğiyle!

 

Bir önceki yazımıza https://www.ervaninbutigi.com/blog/icerik/anneler-gunu-hediyesi-ayakkabi-modelleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: yaz sezonu ayakkabı
Mayıs 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR